U kunt ons bereiken op: 024 - 64 126 95

Uitvaartverzorging bij Jan Wessels in Wijchen

Wanneer u een uitvaartonderneming inschakelt, wil dit niet zeggen dat u geen inspraak heeft of dat u geen onderdeel uit kan maken van het proces. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk karakter van een uitvaart. Ieder persoon heeft een ander leven geleid, waarbij het afscheid moet aansluiten. Wanneer Jan Wessels bij u langskomt om de uitvaart te regelen, kunt u al uw wensen en die van de overledene bespreken.  

Een persoonlijk afscheid bij ons rouwcentrum

Bij ons rouwcentrum is het mogelijk om uw dierbare zelf te verzorgen. In onze verzorgingsruimte hebben wij alle middelen om dit op een integere en passende wijze te doen. Wanneer u de verzorging graag zelf wilt uitvoeren, gebeurt dit onder de professionele begeleiding van Jan. Ook wanneer u liever alleen aanwezig wilt zijn bij de verzorging en niet zelf wilt helpen, behoort dit tot de mogelijkheden.

De overledene kan na de verzorging opgebaard worden in ons rouwcentrum te Wijchen. Daarbij is een bezoek te allen tijde, op afspraak, mogelijk. Wanneer u liever de overledene dicht bij u heeft, is een thuisopbaring wellicht een goede keuze. De overledene zal dan op een door u gekozen plaats opgebaard worden. 

Voor het rouwdrukwerk is er een ruim assortiment van standaard mogelijkheden. U kunt er echter ook voor kiezen om hier een persoonlijk tintje aan te geven. Jan bespreekt de mogelijkheden graag met u.

Ook op het gebied van kisten is er een ruime keuze aan mogelijkheden. Tijdens het regelen van de uitvaart, komt ook deze keuze aan bod. U kunt kiezen voor een kist die u desgewenst kan beschilderen of beschrijven. Ook is het mogelijk om zelf de kist te vervaardigen. Wij werken hiervoor samen met een meubelmaker die u begeleidt om in één dag een eigen kist te maken. Een uniek concept, dat u de kans biedt om een nog persoonlijker tintje aan een uitvaart te geven. 

Kosten en uitvaartverzekering

Iedereen is anders en dus is ook iedere uitvaart anders. Om tot een goede kostenopgave voor een uitvaart te komen, willen we eerst graag weten wat uw wensen zijn. Wanneer u graag op voorhand wilt weten wat de kosten voor een uitvaart bedragen, gaan wij graag vrijblijvend met u in gesprek. U kunt hiervoor altijd een afspraak maken.

Veel mensen zijn verzekerd voor de uitvaart. Het is afhankelijk van de soort verzekering hoe en wat er bij een uitvaart vergoed wordt. Wanneer het moment van een overlijden daar is, is het voor de nabestaanden een logische gedachte om contact op te nemen met de verzekeraar. In de meeste gevallen is het dan zo dat de verzekeraar ook de uitvaart gaat verzorgen. Dit, terwijl u wellicht liever een andere uitvaartondernemer zou kiezen. Het is hierbij belangrijk om te weten dat u te allen tijde recht heeft op een uitkering van de verzekering, ook als u de uitvaart niet laat verzorgen door de verzekeraar. Wat de meeste mensen niet weten, is dat u altijd vrij bent om de uitvaartverzorging te laten uitvoeren door de uitvaartonderneming van uw keuze.

Mocht u verder toelichting wensen of vragen hebben over uw verzekering, dan helpen wij u graag. Voor meer informatie belt u 024 - 64 126 95.