U kunt ons bereiken op: 024 - 64 126 95

Het rouwcentrum van uitvaartverzorging Jan Wessels

Ons rouwcentrum, gelegen in het hart van Wijchen met prachtig uitzicht op het Wijchens Meer, beschikt over diverse opbaarkamers. Elk verschillend in grootte, zodat er voor ieder afscheid een passende ruimte gevonden wordt. Deze opbaarkamers zijn voorzien van een afscheiding met de ontmoetingsruimte, zodat ook personen die liever niet bij de overledene willen gaan kijken, maar toch de familie willen condoleren, op een gepaste wijze afscheid kunnen nemen. Tijdens een condoleancebezoek is er de mogelijkheid om koffie of thee te gebruiken.

Rouwcentrum in Wijchen, Uitvaartverzorging Jan Wessels

Onze faciliteiten:

  • Ruimtelijke opbaarkamers
  • Aparte ontmoetingsruimte
  • Mogelijkheid tot kleine diensten
  • Eigen verzorgruimte
  • Centraal gelegen
  • Parkeergelegenheid voor de deur

Soms past een afscheid in de kerk of het crematorium niet binnen de wensen van de overledene of van de nabestaanden. Wanneer dit door de nabestaanden wel gewenst is, leent ons rouwcentrum zich uitstekend voor een kleine afscheids- of herdenkingsdienst. De ruimte biedt plaats aan circa 75 personen.

Naast de opbaarkamers en de ontmoetingsruimte, beschikt Uitvaartverzorging Jan Wessels over een eigen verzorgruimte. Een overledene wordt na het overlijden in deze ruimte verzorgd, aangekleed en klaargemaakt voor het afscheid. Desgewenst kunnen de nabestaanden aanwezig zijn en helpen bij deze laatste verzorging. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel 024 - 64 126 95.