U kunt ons bereiken op: 024 - 64 126 95

Van vader op zoon: Uitvaartverzorging Jan Wessels

De oprichting van ons rouwcentrum

Het is 1949 als Jac Wessels, koster van de St. Antonius Abt kerk in Wijchen, zijn eerste uitvaart verzorgt. Al snel groeien de werkzaamheden bij uitvaarten en dat leidt tot de oprichting van Uitvaartverzorging Wessels. Met een eigen rouwkamer in de Everardus kerk en veel bekendheid in Wijchen, verzorgde Jac vele jaren met veel dankbaarheid, menige uitvaart. 

Na enkele jaren te hebben samengewerkt met zijn vader, heeft jongste zoon Jan het bedrijf in 1992 overgenomen. Met het verdwijnen van de Everardus kerk, verdween ook de daar aanwezige rouwkamer. Daarom is in 1994 het huidige rouwcentrum geopend.

De uitvaart in goede handen

Alle uitvaarten worden door Jan Wessels zelf begeleid, van begin tot eind. Met zijn jarenlange ervaring neemt hij u de zorg voor een waardig afscheid uit handen. In een persoonlijk gesprek worden alle wensen en stappen tijdens het proces van het regelen van een uitvaart doorgesproken. Niets is hierbij onbespreekbaar. Een uitvaart kan immers maar één keer plaatsvinden.

Wanneer familieleden of vrienden van de overledene een deel van de uitvaart zelf willen uitvoeren, is dit ook mogelijk. Te denken valt hierbij aan het zelf verzorgen van de overledene, het voorlezen van een tekst tijdens de afscheidsdienst of het begeleiden van de overledene naar de laatste rustplaats.

Wanneer het begeleiden van de overledene wordt overgelaten aan onze uitvaartverzorging, werken wij samen met de dragers van de St. Vincentius Vereniging. Deze vereniging helpt mensen uit de gemeente Wijchen die financieel niet draagkrachtig genoeg zijn om een onverwachte kostenpost zelf te betalen. Voor meer informatie over wat 
Uitvaartverzorging Jan Wessels voor u kan doen, belt u 024 - 64 126 95.